Hoşgeldiniz  

Şarkıcı Güleryüz, ‘özel çocuklar’ ile terapide

Semih Köken | 08 Mart 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Şarkıcı Güleryüz, ‘özel çocuklar’ ile terapide

EXPO 2016 Antalya’nın ‘Geleceği Renklendiriyoruz’ projesindeki mandala eğitimine şarkıcı Erkan Güleryüz katıldı. Çocuklarla birlikte mandala boyayan Güleryüz, “Özel çocuklar bir melek, anneleri ise ayrı birer melek, EXPO 2016 Antalya Ajansı’nı gönülden kutluyorum” dedi.

EXPO 2016 ANTALYA'NIN 'GELECEGI RENKLENDIRIYORUZ' PROJESINDEKI MANDALA EGITIMINE SARKICI ERKAN GULERYUZ KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Şarkıcı Erkan Güleryüz, EXPO 2016 Antalya Ajansı, Down Sendromu Derneği ve Di&Sign Events’in ortaklaşa yürüttüğü ‘Geleceği Renklendiriyoruz’ projesinin bu haftaki konuğu oldu. The Marmara Oteli’ndeki mandala etkinliğine yaşları 5 ile 8 arasında değişen down sendromlu çocuklar katıldı. Nefes egzersiziyle başlayan etkinlikte anneler, çocuklarını yalnız bırakmadı.

İstanbul’un dışında hafta sonları Antalya’da da sahne alan şarkıcı Erkan Güleryüz, yaklaşık 3 saat süren etkinlikte özel çocuklarla yakından ilgilendi. Boyadığı mandalanın kalemlerini de çocuklara seçtiren Güleryüz, onlar fotoğraf çektirdi.

EXPO 2016 ANTALYA'NIN 'GELECEGI RENKLENDIRIYORUZ' PROJESINDEKI MANDALA EGITIMINE SARKICI ERKAN GULERYUZ KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Down sendromlu özel çocukların etkinliğine ilk kez katıldığını söyleyen şarkıcı Güleryüz, “Doğrusu buraya büyük bir merakla geldim. Çocuklarımız gerçekten çok özel ve birer melek. Hele anneleri ise ayrı birer melek” dedi. Mandala terapilerinin 17’nci etkinliğine katılan şarkıcı Güleryüz, “Boyaları çocuklar seçti ve ben de boyadım. Her şey bir yana hala etkisindeyim ve bu özel çocuklarımızı görünce ne kadar basit şeylere takılıp üzüldüğümüzü, burun kıvırdığımızı gördüm. Bugüne kadar şahit olduğum ve çocuklar için yapılmış en anlamlı ve güzel projelerden biri. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nı böyle bir projeye destek verdiği için gönülden kutluyorum” diye konuştu.

 

EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, şarkıcı Erkan Güleryüz’e verdiği destek ve katılımdan dolayı EXPO’nun simgesi olan şakayık takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle