Hoşgeldiniz  

Şampiyon sporculardan Gül’e ziyaret

Semih Köken | 01 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Şampiyon sporculardan Gül’e ziyaret

KÜTAHYA’da düzenlenen Kuşak Güreşi Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Kemerli judocular, Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret ederek kupalarını hediye etti.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Kuşak Güreşi Minikler Türkiye Şampiyonası 29-30 Temmuz tarihlerinde Kütahya’da yapıldı. Şampiyonada Antalya’yı temsil eden Kemerli minik judocular Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. 42 kiloda Abdülkadir Afşin ile 34 kiloda Mustafa Beyazıt Yıldırım birinci, 30 kiloda Muhammed Afşin ile artı 50 kiloda Mert Can ikinci oldu. Bu derecelerde Kemerli sporcular takım halinde Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca 28 kiloda Hanife Nur Yumuk da ikinci oldu.

Kemer’in gururu olan 5 sporcu, antrenörleri Zehra Aslan ve Kadir Altınok ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti. Antrenörler Zehra Aslan ve Kadir Altınok, Kemer Belediyesi’nin kendilerine her aşamada destek verdiğini belirterek Başkan Gül’e şampiyonluk kupasını hediye etti.

Sporcuları, antrenörlerini ve velilerini kutlayan Başkan Gül, sporculara birer tablet bilgisayar hediye etti. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nu kuranlardan biri olduğunu kaydeden Gül, “Yaklaşık 25 yıl önce federasyonu Ali Toker ve o dönemin Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin İnce ile birlikte kurmuştuk. Hatta kuruluş ücretini ben yatırmıştım. Federasyonun asbaşkanlığını da yaptım. Daha sonra bir vakıf kurarak pehlivanlarımıza destek olunmasını sağladık. Şu anda da sporcularımıza desteklerimiz devam ediyor. Kemer’imizden böyle başarılı sporular çıkması bizi gururlandırıyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle