Hoşgeldiniz  

Sahilde kaybettiği kızı bulununca sevinçten ağladı

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Sahilde kaybettiği kızı bulununca sevinçten ağladı

ANTALYA’da yüzmek için geldiği sahilde 5 yaşındaki kızı Merve Demirel’i kaybeden Derya Demirel, sinir krizi geçirdi. Polislerin bulun getirdiği kızına kavuşan Derya Demirel, bu kez sevinç gözyaşları döktü.

Derya Demirel, kızı Merve Demirel’le birlikte yüzmek için Konyaaltı sahiline geldi. Bir süre yüzen Derya Demirel, güneşlendiği sırada kızının yanında olmadığını fark etti. Sahilde gözyaşları içinde kızını arayan Derya Demirel, çabalarının sonuç vermemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak polisten yardım istedi.

Acil çağrı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile Deniz Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri de sevk edildi. Resmi ve sivil polislerin yaklaşık 1 saatlik aramasının ardından Merve Demirel, annesiyle denize girdiği yerin yaklaşık 300 metre ilerisinde bulundu.

Derya Demirel polislerle birlikte kızının bulunduğu yere koşarak gitti. Kızını polislerin kucağından alan Demirel, sımsıkı sarılarak “Annem öldürdün beni, nerelerdeydin” diyerek sevinç gözyaşları döktü.

Derya Demirel polise verdiği ifadesinde, “Nasıl oldu anlamadım. Onu gözümün önünden hiç ayırmadım. Bir anda kayboldu” dedi. Kızının kaybolduğunu öğrenip  Konyaaltı sahiline gelen baba Kadir Demirel de kızına sarılarak sevinç gözyaşları döktü.

ANTALYA'DA YUZMEK ICIN GELDIGI SAHILDE 5 YASINDAKI KIZI MERVE DEMIREL'I KAYBEDEN DERYA DEMIREL, SINIR KRIZI GECIRDI. POLISIN CALISMALARI SONUCU BULUNAN KIZINA KAVUSAN DERYA DEMIREL, BU KEZ SEVINC GOZYASLARI DOKTU.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle