Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahil Güvenlik hayat kurtarmaya devam ediyor

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TC

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TC SG-33 botu, yasadışı geçiş yapmaya çalıştığı sırada botu batan ve boğulma tehlikesi geçiren 70’e yakın kaçağı kurtardı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçen yıl haziran ayında Kemer’de görevlendirilen TC SG-33 Bot Komutanlığı ekipleri, üsteğmen Hasan Özak komutasında çalışmalarını sürdürüyor. Kemer’de denizde asayiş faaliyetlerinin yanında Antalya ilçeleri ve Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde görev yapan TC SG-33 Botu, yasadışı geçiş yapmaya çalışan kaçaklara yönelik de çalışmalarını sürdürüyor.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar kapsamında 600’ün üzerinde kaçağın yakalanmasını sağlayan TC SG-33 Botu, yasadışı geçiş yapmaya çalışırken botu batan ve boğulma tehlikesi geçiren yaklaşık 70 kaçağı da kurtardı.2d4ee0de52f8fcde202f0fbc5876993b ad1a63fb505aee5b6278777e85593d8b