Hoşgeldiniz  

Rusya’dan Gül’e önemli ziyaret

Semih Köken | 26 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Rusya’dan Gül’e önemli ziyaret

 

10 bin kişiye Rusya’da  istihdam sağlayan, Türk Rus İşadamları Birliği Başkanı Naki Karaaslan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Karaaslan, Türk Rus ilişkilerinin gelişmesinde Kemer’in önemine vurgu yaptı.

1997 yılında kurulan ve bugün üye sayısı 20 bini aşan Türk Rus İşadamları Birliği’nin (RTİB) Başkanı Naki Karaaslan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

“KEMER ÇOK ÖNEMLİ”
Rusların Antalya’da en çok sevdiği ve ziyaret ettiği bölgenin Kemer olduğunu ve bu yüzden Kemer’e özel bir önem verdiklerini kaydeden Naki Karaaslan, “RTİB olarak Türk Rus ilişkilerini geliştirmede önemli bir misyon üstleniyoruz. İki ülke dostluğunun pekiştirilmesinde Kemer’in önemi büyük. Siz de belediye başkanı olarak bu konuda önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Hizmetlerinizi takdirle takip ediyoruz. Ortak projeler üreterek ülkemizin ve Kemer’in tanıtımına katkı sağlayabiliriz” şeklinde konuştu

“İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”
Nazik ziyareti için RTİB Başkanı Naki Karaaslan’a teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Rusya’daki tüm turizm fuarlarına katılarak ve buraya gelen Rus misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak hem ülke turizmini, hem de Türkiye Rusya ilişkilerini geliştirmek geçin elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Birliğinize çalışmalarında başarılar dilerken turizme ve iki ülke ilişkilerinin gelişmesine sunduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum. Bu konuda sizinle işbirliğine hazırız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle