Hoşgeldiniz  

RUS TÜRK İŞADAMLARINDAN FESTİVALE KATILANLARA YEMEK

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

RUS TÜRK İŞADAMLARINDAN FESTİVALE KATILANLARA YEMEK

Moskova’da TÜROFED’in koordinasyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği(TYD), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Turist Rehberleri Birliği (TUREB) ve Rus-Türk İşadamları Birliği (RTİB) tarafından desteklenen TürkiyeFestivali ikinci günde devam ediyor. Moskova merkezinde yer alan Krasnaya Presnya Parkı’ndaki 165 dönümlük alanda 3 gün sürecek festivalin ikinci gününde Türkiye‘nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali Temurci, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve çok sayıda turizmci Rus tatilcilerle görüşmeler yaptı

İkinci günü sonunda festivale katılan sanatçı gurubuna Rusya da faaliyet gösteren RTB  Rus Türk iş adamları derneği tarafından akşam yemeği verildi.

Moskava nın istiklal caddesi olarak bilinen arbat caddesinde bulunan BOSFOR Türk lokantasında festivale gelen sanatçılara akşam yemeği verildi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıya 100 ye yakın sanatçı katılırken RTB Rus Türk işadamları derneği yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Yemekte kısa bir konuşma yapan RTB yönetim kurulu Başkan yardımcısı ANT Yapı ortaklarından olan Hayri Tokman “sizleri burada misafir etmekten onur duyuyoruz. Dernek Başkanımız Naki Karaaslan ın öncelikle selamlarını iletmek isterim.Yönetim olarak biz bu festival için çok hazırlandık gördükki bu festival yapılamayan bir şeyi yaptı iki ülkenin dahada kaynaşmasına neden oldu.Bunun en etkili faktörleri sizlersiniz ülkemizi en iyi şekilde tanıttınız sizlere ayrı ayrı teşekkür ederiz.Bu sene ilki olmasına rağmen çok büyük ses getirdi.Bu bizim için ölçü olmamalı bunu için şimdiden kolları sıvamak lazım ve seneye dahada kapsamlı olarak bu festivali geleneksel hale getirmemiz gerekir.Buraya kadar geldiniz bizleri yanlız bırakmadınız sizlere teşekkür ediyor bir sene sonra daha çok sanatçı dostlarımızla burada buluşmak istiyoruz dedi.

Yemek sonrasında yemeğe katılan sanatçılar ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirmeyide ihmal etmediler.

Türkiyeden gelen sanatçıların arasında ses sanatçısı Serap Çiftçi büyük ilgi gördü. ANT Yapı nın ortaklarından ve RTB yönetim kurulu başkan yardımcısı Hayri TOKMAN  “Sesinize hayran olduk festival alanındaki canlı performansınızı izledik ve Rus vatandaşları bile bu bayan nasıl  bu kadar güzel bir söylüyor diyerek hayretler içinde kaldılar Teşekkür ederiz ” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle