Hoşgeldiniz  

RIZA SÜMER’DEN KEMER ZİYARETİ

Semih Köken | 19 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

RIZA SÜMER’DEN KEMER ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemerspor 2003 tesislerini ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Halit Çilengir ve beraberlerindeki heyetle Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ardından Kemerspor 2003’ün Tekirova Mahallesi’ndeki tesislerine geçen heyeti, Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, Antalya’da bir takımın daha 2’nci Lig’e çıkması için eksiklerinin giderilmesi noktasında Rıza Sümer’den destek istedi. Devraldıklarında borç batağında olan Kemerspor 2003’ü kendi kendini idare edebilen bir kulüp haline getirdiklerini aktaran Minta, “Ama bunun tek başına yeterli olduğunu düşünmüyoruz ve artık Kemerspor’un da 2’nci Lig’de olmasını istiyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kemerspor 2003’ün başarılı bir yönetim ve takımdan oluştuğunu aktarırken, “Bize düşen bir şey varsa yapmaya hazırız. Biz köprüler yollar yapacağız, sizler de gönül köprülerini yapacaksınız” diye konuştu.

Kulüp Başkan Yardımcısı Durmuş Can da İl Başkanı Rıza Sümer’e kulübün en büyük eksiğinin stadının olmaması olduğunu söyleyerek, Rıza Sümer’den destek istedi. Bunun üzerine Rıza Sümer, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile görüşerek Kemerspor 2003’e gerekli desteğin verilmesini istedi. Rıza Sümer, gerekli görüşmeleri yaparak Kemer merkezindeki statla ilgili gerekenleri yapacaklarını ve Kemerspor 2003’e kazandıracaklarını kaydetti.

Minta ve Can da önümüzdeki hafta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek başvuruda bulunacaklarını belirtti.

AK PARTI IL BASKANI RIZA SUMER, KEMER KAYMAKAMI MUSTAFA CIHAD FESLIHAN VE KEMERSPOR 2003 TESISLERINI ZIYARET ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle