Hoşgeldiniz  

Rezidans konforunda Termal keyfi

Semih Köken | 30 Nisan 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Rezidans konforunda Termal keyfi

Beyzade Termal rezidans konforu ile termal keyfini bir araya getiren yeni bir tatil konseptini hizmetinize sunuyor. Dilerseniz seyahatlerinizde durup dinlenirken, size özel termal havuzunuzda rahatlayabileceğiniz bir konfor durağı, dilerseniz ailenizle birlikte termal suyun şifasıyla kendi evinizin konforunda buluşabileceğiniz bir tatil ortamı sunmakta.

Beyzade Termal Otel’i anlatan İş İnsanı Hakan Erdem: “Sağlık Bakanlığının direktifleri doğrultusunda gerekli olan işlemlerle alakalı tüm personellere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirlerimizin huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmeleri adına gerekli olan tüm işlemler tarafımızca uygulanıp, yakından takip edilmektedir.

​​​​​​​​​​​​​Beyzade Termal’da sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir tatil için gerekli olan tüm önlemlerin alındığını siz değerli misafirlerimize bildirmek isteriz.

Sabahın erken saatlerinden yürüyüş yaparak güne zinde başlayabilir, sonra dairenizde termal havuz keyfiyle güne devam edebilirsiniz.” dedi.

Ankaradaki Tokatlılar Arasında Tanınmış Olan Gelecek partili Uğur Hacıosmanoglu: “Beyzade Termal Otel adıyla hizmete açan Kıymetli hemşerim, kardeşim Hakan Erdem’e hayırlı olsun başarılar dilerim.” mesajı yayınladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle