Hoşgeldiniz  

Rektörden, Türel’e teşekkür

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Rektörden, Türel’e teşekkür

Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Mart ayında tamamlanacak proje ile bölgenin kanalizasyon sorunu çözülmüş olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya Şube Müdürlüğü, Alanya’daki alt yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü Kestel’de bulunan Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kampüsü’ndeki binaların alt yapısını kökten çözüyor. Proje kapsamında sahilden geçen D-400 Kara Yolu’ndan üniversite kampüsünün bulunduğu noktaya Üniversite Caddesi üzerinden 2 bin 800 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeniyor. Mart ayı içinde tamamlanması planlanan projeyle sadece üniversitenin değil, bölgenin tamamının kanalizasyon sorunu çözülmüş olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ ve ASAT Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal,  Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile bir araya geldi. Rektör Pınarbaşı, “Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin bulunduğu kampüsteki alt yapı sorunlarını binalarımıza başlamadan önce çözmek istedik. Bu konuda bize her türlü desteği veren ve bir an önce çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’a teşekkür ediyorum. Cikcilli’de bulunan arazinin üniversiteye tahsisi konusunda bize destek veren Başkan Menderes Türel’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ ise Rektör Pınarbaşı’na Başkan menderes Türel’in selamını ileterek, “Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya için çok önemli, üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle