Hoşgeldiniz  

REHBERLERDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

REHBERLERDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, bin 200 Kemerli kadını Ankara’ya götüren Kemer Belediyesi, bu taşımayı yaptığı 23 otobüsünde profesyonel rehber görevlendirmişti. Antalya Rehberler Odası Yönetimi, bu nedenle Başkan Gül’e teşekkür plaketi verdi. Teşekkür plaketini Başkan Gül adına Başkan Vekili Semih Top aldı.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında, ilçeden bin 200 kadın Ankara’ya götürülmüş ve kadınlar Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etmişti.

Kemerli kadınları taşıyan 24 otobüste de profesyonel rehber görev almıştı. Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül’ün bu organizasyondaki emeğini Kemer halkının yanışına Antalya Rehberler Odası da büyük bir takdirle karşıladı. Antalya Rehberler Odası (ARO) Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Lubievski ve Nevin Şen, Genel Sekreter Bilal Bilaloğlu, Rehber Kerem Cogay, Başkan Gül’ü ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular. Plaketi Başkan Gül adına Başkan Vekili Semih Top aldı.

Bin 200 Kemerli Kadın ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktıklarını kaydeden Başkan Vekili Semih Top, “Organizasyon da biz de çok mutlu olduk, Kemerli kadınlar da. Manevi yönü yüksek bir ziyaret oldu. Anneler Günü’nde de kadınlarımızı Çanakkale’ye götüreceğiz bu konuda hazırlıklarımız sürüyor” dedi.
Mustafa Gül

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle