Hoşgeldiniz  

RAMAZAN KÖSE “GÖREVDEN KAÇMAYIZ”

Semih Köken | 26 Ocak 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

RAMAZAN KÖSE “GÖREVDEN KAÇMAYIZ”

AK Parti, Kemer İlçe Başkanı arayışlarını sürdürüyor. Teşkilat hafta sonu Kemer’de nabız yoklayacak. Resmi olarak Ramazan Köse dışında resmen göreve talip olan yok.

GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Genel Merkez tarafından görevden alınan Kemer ilçe başkanı Ferruh Derin’in yerine isim arayışlarına giren AK Parti’de çeşitli isimler dillendirilmesine karşın göreve resmen talip olduğunu açıklayan tek isim Ramazan Köse oldu. Partinin çeşitli kademelerinde görev alan Köse, resmi başvurusunu gerçekleştirirken “Bizler partide birlik ve bütünlüğü sağlayarak Kemer’i yerel yönetimde de AK Partili yapmak için göreve talip olduk. Görevden kaçmadan buradayız dedik. Karar il başkanlığımız ve genel merkezimizin taktiridir” şeklinde konuştu.

10 Ocak tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Kemer ilçe başkanı Ferruh Derin ve yönetimini görevden almıştı. Bunun üzerine Antalya İl Başkanlığı yeni başkan arayışlarına girmişti.

Teşkilat hafta sonu Kemer’de nabız yoklayacak.Kemer ilçe başkanlı için bazı isimler dillendirilirken bugüne kadar resmi olarak müracaat eden tek isim Ramazan Köse oldu. Kemer’in eniştesi olarak tanınan Köse, partinin hemen her kademesinde görev alırken Kemer ilçe başkanlığı görevine Kemer’i AK Partili belediye yapmak için talip olduğunu söyledi.

Siyasetin halktan kopuk değil halkla iç içe yapılması gerektiğinin altını çizen Köse, “Kemer’deki ilk hedefimiz uyumlu çalışan bir yönetim yapmak. Uyum içerisinde çalışan yönetim ile birlikte Kemer’deki üye sayımızı çok kısa zamanda en üst seviyeye çıkaracağız. Kemer’de birlik ve bütünlüğü sağlayarak eleştirilere son vereceğiz” dedi.

“Biz arkadaşlarımız ile birlikte bir karar adlık ve göreve talip olduk” diyen AK Parti Kemer İlçe Başkan adayı Ramazan Köse, “Başkanlık için çeşitli isimler geçiyor. Benim için önemli olan partinin başarısıdır. Büyüklerimiz kimin daha iyi hizmet edeceğine karar verir ise karara saygılı olur ve küsmeden partimizin başarısı için yine sokaklarda çalışırız. Ancak biz bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inandığımız için, bu kutlu yolda bizim de daha fazla katkımız olsun diye aday olduk” şeklinde konuştu. Yalçın KÜÇÜK

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle