Hoşgeldiniz  

RAMAZAN AYINDA ESNAFA İÇKİ REKLAMI

SEMİH KÖKEN | 06 Temmuz 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Turizmin kötü gidişi tüm sektörleri vurduğu gibi iş yapamayan işletmeleri de şaşırtmaya başladı.

Kemerin sıradan diskolarından olan  biri Ramazan ayında içki fiyatlarını indirdik diye reklam yapınca esnaf büyük tepki gösterdi. Zaten işlerin yokluğundan sıkılan esnaf birde  bu reklamı görünce  çileden çıktı.

Bazı  esnaflar  “bunlar ne yapmaya çalışıyor Müslüman mahallesinde  salyangoz mu  ? satılır  ” diye tepki gösterirlerken bazı esnaflarında içki reklamlarının böyle ulu orta yapılmasından şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Antalya ya göre % 20 geriden giderek kötü bir sezon geçiren  kemer  esnafları o  disko zaten iş yapmıyor ama böyle yaparak kendilerinden  iğrendiler bu fiyatlar bile başka diskolarda yarısı iken  böyle bir indirimden bahsetmek bile çok kötü bu fiyatları duyan zaten o diskodan içeri girmez diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bilindiği gibi Kemerde son zamanlara yaşanan fahiş fiyat uygulaması geçenlerde ulusal Bir haber kanalında tam 20 dakika konuşulmuş bu arada ısrarla kemer Zabita ekiplerine her  nedense bağlanılamamış ve proğramın editörü  “kemere tatile giderken iki kez düşünün” diyerek bu konunun altını çizmişti.

 

KRİSTAL11

Kemerde bir lokanta adisyonu iki kişi 990 tl yuhhhh

A video posted by semih0703 (@semihkoken) on

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle