Hoşgeldiniz  

Rabarba’ Sergisine Renkli Açılış

Semih Köken | 17 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Rabarba’ Sergisine Renkli Açılış

OYUNCU Deniz Çakır ile fotoğraf sanatçısı Serdal Güzel’ın hazırladığı ‘Rabarba: Sesleri Görmek’ adlı fotoğraf sergisi, Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında açıldı.

Antalya Kültür Merkezi’ndeki (AKM) serginin açılış kurdelesini, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, eşi Ebru Türel, oyuncu Deniz Çakır, fotoğraf sanatçısı Serdal Güzel ile sergide fotoğrafları bulunan sanatçılar adına Mustafa Alabora kesti. Farklı filmlerin seslendirilmesi sırasında çekilmiş 151 sanatçının fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezen Başkan Türel ve davetliler, eserleri inceledi. Başkan Türel, serginin oluşmasına katkı koyan Serdal Güzel’in fotoğrafının bulunduğu çerçevenin kenarına beyaz tebeşirle ‘Menderes’ yazarak imzaladı. Deniz Çakır da 3 yıllık çalışmanın ürünü olan sergide, kendi fotoğrafının yanına pembe tebeşirle ‘Tüm emekçilere saygıyla’ yazarak imzasını attı. Sanatçılar Mustafa Alabora ve Yeşim Gül de seslendirme sırasında çekilmiş fotoğraflarını imzaladı.

RABARBA: ANLAMSIZ SESLER

Sergi hakkında bilgi veren Deniz Çakır, ‘Rabarba’nın, sinema veya televizyonda kalabalık sahnelerin çekimlerinde, kalabalığı oluşturan figüranların hep bir ağızdan konuşur gibi yaparak çıkardığı anlamsız sesler olduğunu söyledi. ‘Rabarba: Sesleri Görmek’ sergisinin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Çakır, “Sinema emekçilerini saygıyla anıyorum” dedi. Çakır, siyah, sırt ve göğüs dekolteli, göbek kısmını açıkta bırakan elbisesi ve güzelliğiyle dikkati çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle