Hoşgeldiniz  

Profesör Sert, MATSO Turizm Fakültesi dekanı oldu

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Profesör Sert, MATSO Turizm Fakültesi dekanı oldu

AKDENİZ Üniversitesi MATSO Turizm Fakültesi Dekanlığı’na vekaleten Prof. Dr. Hacer Bakır Sert getirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi Dekanlığı’na Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Prof. Dr. Hacer Bakır Sert atandı. Halen Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nü yürüten Hacer Bakır Sert, MATSO Turizm Fakültesi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fakülteye atanan öğretim üyeleriyle birlikte toplantı yaptıklarını kaydeden Prof. Dr. Sert, dekan yardımcılıklarına Yard. Doç. Dr. Oğuz Nebioğlu ve Yard. Doç. Dr. Vedat İyitoğlu’nun, Yard. Doç. Dr. Neslihan Onur’un ise Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı olduğunu kaydetti.

MATSO Turizm Fakültesi’nde 3 bölüm olacağını aktaran Prof. Dr. Sert, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile birlikte Turizm Rehberliği ve Rekreasyon bölümlerimiz de olacak. Ancak fakülteye kadro atanması yapılmadığı için şimdilik sadece Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne öğrenciler alacağız” dedi.

Gastronominin son yıllarda çok büyük bir talep gördüğünü vurgulayan Prof. Dr. Sert, “Bu bölümümüze şimdiden çok büyük bir ilgi var. 2016- 2017 eğitim öğretim yılı için 100 kişilik öğrenci kapasitemizin tamamı dolarak 100 öğrenci kayıt yaptırdı” diye konuştu.

Otel yönetimi bölümü konusunda gerekli olan bütün dokümanları hazırlayarak YÖK’e sunduklarını belirten Prof. Dr. Sert, fakülteye gelecek yıl 3 bölümün daha açılacağını anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle