Hoşgeldiniz  

POYD’un şubat ayı toplantısı yapıldı

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) şubat ayı yemekli toplantısı Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel’de yapıldı.
PROFESYONEL OTEL YONETICILERI DERNEGI'NIN (POYD) SUBAT AYI YEMEKLI TOPLANTISI REGNUM CARYA GOLF SPA RESORT OTEL'DE YAPILDI.(ALI KIZILDAG)(FOTO:SERIK-DHA)

Ekonomist ve akademisyen Asaf Savaş Akat’ın onur konuğu olduğu toplantıda konuşan POYD Başkanı Ali Kızıldağ, 2016 yılının otel yöneticileri için finansal riskleri beraberinde getirdiğini söyledi. Bu yıl doluluk riski başta olmak üzere birçok riski yöneteceklerini aktaran Ali Kızıldağ, Rusya krizine ilişkin de değerlendirmede bulundu. 2014 yılında Rusya’daki ekonomik kriz sonrası 2015 yılında Türkiye’nin 800 bin Rus turist kaybı yaşadığını anlatan Ali Kızıldağ, bu yılki uçak krizinin ardından 3.5 milyonluk Rusya pazarının tamamının kaybedilme riski olduğunu vurguladı.

Toplantıda ekonomik ve akademisyen Asaf Savaş Akat ise ‘Türkiye Ekonomisi 2016: Riskler ve Fırsatlar’ konusunda konuşma yaptı. Akat, “Türkiye, ekonomik ve siyasi dönüşüm sürecinde, küresel ekonomi ile bütünleşme, bütçe disiplini ve mali istikrar alanlarında çok mesafe kat etti. Kazanımları korumak için önümüzde zor bir uyum süreci var. Dış açık sürdürülebilir düzeye inmeli. Özel iç tasarruflar artmalı. Ama büyüme fazilet dairesi sürmeli. Önümüzde riskler var. Ama başarı şansı da mevcut. Ben iyimser cephede yer alıyorum” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle