Hoşgeldiniz  

Pool Masters Cup’ın Şampiyonu Niels Feijen

Semih Köken | 22 Aralık 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Spor, Yaşam A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen Pool Masters Cup Bilardo Turnuvası’nı son Dünya Şampiyonu Hollandalı Niels Feijen kazandı.

Pool Masters Cup'ın Şampiyonu Niels Feijen

Antalya‘nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen Pool Masters Cup Bilardo Turnuvası’nı son Dünya Şampiyonu Hollandalı Niels Feijen kazandı.

Kemer‘e bağlı Göynük Mahallesi’ndeki Kilikya Palace Hotel’de, Türkiye Bilardo Federasyonu ile Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu (EPBF), Türkiye Cepli Bilardolar Derneği (CBD) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Pool Masters Cup Bilardo Turnuvası sona erdi.

HOLLANDALI FEIJEN ŞAMPİYON OLDU

18 ülkeden 113 sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve 3 gün süren turnuvalın finalini son Dünya Şampiyonu Hollandalı Niels Feijen ile Ukraynalı Artem Koshevoy oynadı. Müsabakayı 9- 5 kazanan Niels Feijen hem kupanın hem de 6 bin euroluk ödülün sahibi oldu. Artem Koshevoy turnuvayı ikinci tamamlarken, Arnavut Eklent Kaçı ile Estonyalı Denis Grabe ise üçüncülüğü paylaştı.

TÜRKİYE HAKKINDAKİ ALGI DEĞİŞTİ

CBD Başkanı Tolga Yükselir, “Turnuvayı aslında beklediğimiz gibi ‘Terminatör’ lakaplı Niels Feijen yani son dünya şampiyonu kazandı. Oldukça memnun oldukları bir turnuva.Türkiye hakkındaki algı son derece değişti. Çok kuvvetli bir turnuva yaptık. Aslında Türk misafirperverliğini çok iyi gösterdik diyebilirim. İnşallah seneye çok daha büyük bir organizasyonla 5 yıllık operasyonu şekillendirmiş olacağız” diye konuştu. – Kemer

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle