Hoşgeldiniz  

Pompalı tüfekle marketi soydular

Semih Köken | 23 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYA’da yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle girdikleri markette, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık 800 TL’yi alarak kaçtı.
ANTALYA'DA YUZLERI MASKELI 2 KISI, POMPALI TUFEKLE GIRDIKLERI MARKETTE, KASIYERI ETKISIZ HALE GETIRDIKTEN SONRA KASADAKI YAKLASIK 800 TL'YI ALARAK KACTI. (FOTO: YUSUF UNAL/ANTALYA-DHA)
Merkez Konyaaltı İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki ‘Aslan Market’e bu sabah gelen yüzleri maskeli 2 kişi, ellerindeki pompalı tüfeği market çalışanı Şerif Malçok’a doğrultarak kasadaki parayı vermesini istedi. Malçok’u etkisiz hale getiren soyguncular daha sonra kasadaki parayı alarak kaçtı. Olayın şokunu atlatan Şerif Malçok, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler bir yandan bölgede silahlı soyguncuları ararken, diğer yandan da marketteki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İfadesine başvurulan Şerif Malkoç, soyguncuların kasadaki yaklaşık 800 TL’yi aldığını söyledi. Polis soruşturmaya başladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle