Hoşgeldiniz  

Piyano dinletili sanat sergisi

Semih Köken | 13 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Piyano dinletili sanat sergisi

MURATPAŞA İlçesi’ndeki Önder Altıntaş Sanat Merkezi’nin öğrencileri, yıl içinde ürettikleri sanat eserlerini ‘Acayip Bir Sergi’ adıyla beğeniye sundu.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ndeki serginin açılış kurdelesini, sanat merkezinin kurucu müdürü Önder Altıntaş öğrencileriyle birlikte kesti. Altıntaş, adını taşıyan merkezde çocuk ve gençlere resim, bale ve müzik eğitimleri verildiğini belirterek, “Geleceğin sanatçılarını yetiştiriyoruz” dedi. Önder Altıntaş, resim çalışmalarında alışılmışın dışına çıkıldığını, resimlerde farklı objelerin de kullanıldığını, üç boyutlu eserlerin üretildiğini söyledi. Altıntaş, merkezde yaz dönemi sanat eğitimlerine 20 Haziran Pazartesi günü başlanacağını da hatırlattı.

Anne- babaların da katıldığı resim sergisi açılışı ve piyano resitalinde, öğrenciler yetenekleriyle takdir topladı. Görsel sanatlar öğretmenleri, öğrencilerin plastik bardak, tabak, kumaş parçası ve birçok çeşit atık malzemeyi, bitki yapraklarını, ağaç dallarını tuvallerinde doku olarak kullandıklarını, duyguların, düşüncelerin, hayallerin, özlemlerin üç boyutlu resmedildiğini kaydetti.

Piyano eğitimi alan öğrenciler de öğretmenlerinin nezaretinde piyano başına oturdu, dünyaca ünlü piyano bestecilerinden bölümler seslendirdi. Piyano başında hünerlerini sergileyen çocuklara programın sonunda başarı belgeleri verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle