Hoşgeldiniz  

Personele Temel İş Sağlığı Eğitimi

Semih Köken | 17 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Personele Temel İş Sağlığı Eğitimi

Kemer Belediyesi kadrolu ve taşeron firma çalışanlarına Temel İş Sağlığı ve Eğitimi semineri düzenledi.
Kemer Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen Temel İş Sağlığı ve Eğitimi seminerine birim müdürleri, kadrolu personel ve taşeron firma çalışanları katıldı.
İş sağlığına önem veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye personelinin de iş sağlığına önem vermesi için İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verilmesini sağladı. Tüm personellere sırayla verilecek olan eğitimler kapsamında Belediye’de çalışan personellerin İş Sağlığı ve Güvenliğin de başarılı olmasını amaçlıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Turizm bölgesi Kemer İlçemizde sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Personellerimizin de iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sorun yaşamamaları için eğitim seminerleri düzenlememiz gerektiğini düşündük. Personellerimize eğitimler verilerek onlarında bu konuya önem vermelerini istedik. İnşallah iş sağlı konusunda başarılı sonuçlar alacağız” dedi.
İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Yılcan Yurdakul, çalışanlara temel iş güvenliği, kişisel koruyucu donanımlar, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve personellerin yasal hakları konular hakkında bilgi verdi.
Seminer sonunda “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi son değerlendirme soruları” dağıtılarak personel 10 adet test çözdü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle