Hoşgeldiniz  

Paşalar Gibi Karşılandı

SEMİH KÖKEN | 15 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Paşalar Gibi Karşılandı

Paşalar Gibi Karşılandı

CHP’nin Kemer Belediye Başkan adayı olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün adının açıklanmasının ardından Ankara’dan Kemer’e doğru yola çıkan Mustafa Gül’ü yaklaşık 500 Araç konvoyu Beldibi 1 Kavşağında karşıladı.

 

Davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Gül Beldibi 1 de aracından inerek vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra araç konvoyu ile Kemer Çıralı kavşağına gelen Başkan Gül burada yaptığı konuşmada; Yine yeniden hoş bulduk değerli hemşerilerim. Herkesi sevgi ile selamlıyorum bu gurur tüm Kemer’imizin. Dedi

1986 yılında başladığım bu siyasi yarışa, beni bir evlatları, beni bir kardeşleri ve arkadaşları gibi destekleyen siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bana 32 senedir destek oldunuz ve bana değer verdiniz. Siyasi bir mücadelenin içine girdiğini ve iki arkadaş olarak partimize müracaat ettiğini vurgulayan Başkan Gül Sayın Necati Topaloğlu ve Ben Demokratik bir yarış içerisinde müracaatımızı yaptık. Tabi ki burada bir kamuoyu araştırması yapıldı. Yapılan o araştırmada %55 le ben çıkmıştım bu da genel merkezimize ulaştırıldı. Bütün bu yaşananları ben sizlere borçluyum.

Kemer’in huzur ve güvenine de değinen başkan Gül; emniyet güçlerine de teşekkür etti.

Daha sonra başkan Gül, meydanı dolduran tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşarak teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle