Hoşgeldiniz  

PALYATİF BAKIMDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Semih Köken | 05 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

PALYATİF BAKIMDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Kemer Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinde yaklaşık dört aydır tedavi gören Akciğer CA hastası Ali Ergül’ ün evlilik yıldönümü pasta keserek kutlandı.

 

 

Kemer ilçesinde ikamet eden 59 yaşındaki Ali Ergül Akciğer CA tanısıyla Kemer Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinde tedavi altına alındı. Yattığı günden itibaren eşini hiç yalnız bırakmayan ve bir an olsun yanından ayrılmayan Alman vatandaşı eşi Silvia Hanım ile Ergül çiftçine sürpriz pasta kesilerek 1. evlilik yıldönümleri kutlandı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada “ Hastamız Palyatif Bakım Merkezinde uzun süredir tedavi görmekte, biz hastalarımıza ve ailelerine bu süreçte yaşam kalitelerini artırmak, hastalık süresince tıbbi gereksinimlerinin yanında aynı zamanda duygusal ve manevi olarak desteklemeye çalışıyoruz.”

Duygusal anlar yaşanan kutlamada Ali Bey’in eşi Silvia Hanım “Yapılan sürpriz kutlamadan çok mutlu oldum, gözyaşlarımı tutamıyorum, eşime bu sevinci yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olmuş, bu özenerek yapılanları unutmayacağım, herkese gönülden öpüyorum. Biz Almanya’ da da tedavi gördük ama orada böyle bir içtenlik, sevgi, güleryüz yok. Ben burada bu duyguları hissedebiliyorum. Tüm personel çok yardımsever, samimi, böyle bir muamele karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Burada eşime çok iyi bakıyorlar. 4 aydır buradayız kendi evim gibi rahatım” dedi.

 

Ergül çiftçinin bu mutlu gününde Hastane Yönetimi ve çalışanları yalnız bırakmadılar.

IMG_2136

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle