Hoşgeldiniz  

Öztürk’ten Gencer’e tepki

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Öztürk’ten Gencer’e tepki

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, eski başkan Gültekin Gencer’in kulübün borcu hakkında yaptığı açıklamada kendisine yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Öztürk, “Maalesef eski başkanımız demeç vermeyi çok seviyor. Rakamları bilmemek, hesap yapmamak falan söylüyor. Bizim nereden geldiğimiz, şirketlerimizin durumu belli, kendisinin de bellidir” dedi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, düzenlediği basın toplantısında, yapılacak transfer ve satılacak futbolcular konusunda dikkatli davranmak istediklerini söyledi. Takıma 2 transfer yaptıklarını anlatan Öztürk, Deniz Kadah’ın Türkiye’nin en iyi santraforlarından biri olduğunu dile getirdi. Emre Güral’ın da kanatlarda oynayabilen, güçlü bir oyuncu olduğunu anlatan Öztürk, iki transferde de fizik gücü yüksek Türk futbolcuları tercih ettiklerine dikkati çekti.

Takımda yabancı oyuncu sayısının fazlalığına değinen Öztürk, Türk oyuncu sayısını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. Ülke şartlarında yabancı oyuncu getirmenin zorlaştığını aktaran Öztürk, Türk oyuncuların takımı daha fazla sahiplendiğini ve yolların ayrılması düşünüldüğünde yurt içinde daha kolay alıcı bulabildiğini anlattı. Öztürk, takımda yabancı ve Türk oyuncu sayısını yarı yarıya getirmek istediklerini ve 28 yaş ortalamasını hedeflediklerini dile getirdi.

Takıma kanat, orta saha ve stoper oyuncusu transfer etmeyi amaçladıklarını kaydeden Öztürk, “Mücadele gücünü yükseltebilen, fiziki güce sahip futbolcu transfer etmeyi istiyoruz. Tercih Türk, ama yerli ve yabancı opsiyonumuz var. Şu anda takımın önümüzdeki birkaç sene için tabanını oluşturuyoruz. İki transfer etmek istiyoruz ama kesin ihtiyaç olarak değil” dedi. Sezonun açılış maçı için Milan ile görüşme yaptıklarını belirten Öztürk, askeri darbe girişimi sonrası görüşmelerin askıya alındığını söyledi.

Kulübün eski başkanı Gültekin Gencer’in kulübün mali durumu hakkındaki sözlerini eleştiren Öztürk, şunları söyledi:

“Maalesef eski başkanımız demeç vermeyi çok seviyor. Rakamları bilmemek, hesap yapmamak falan söylüyor. Bizim nereden geldiğimiz, şirketlerimizin durumu belli, kendisinin de bellidir. Destek verecekse gelsin hesap yapsın destek versin. Sorumluluk almak istiyorsa gelsin elini taşın altına koysun. Mali açıklamalar geldiğinde net bir açıklama yapacağız. Antalyaspor adına birlik bütünlük isteniyorsa eski başkan da dahil yeni yönetimin önünü açması ve ona destek olması gerekir. Eğer eski başkan destek olmak istiyorsa, içten düşüncesi buysa gelsin destek olsun. Finansal bakımdan da destek versin. Kendi döneminde oluşan borçlarda da sorumluluk alsın. Keşke öğretebilse de bildiği şeyleri ondan bir şey alabilsek.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle