Hoşgeldiniz  

ÖZGÜR KURGA “KAMU ÇALIŞANLARININ İZİNLERİNİN TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Semih Köken | 30 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

ÖZGÜR KURGA “KAMU ÇALIŞANLARININ İZİNLERİNİN TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORUZ”

KEMİAD ( Kemer Turizmcileri ve İş Adamları Derneği ) Başkanı Özgür Kurga: “Kamu çalışanlarının izinlerinin tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz. Rusya ile yaşanan son görüşmeler ve üst düzey ziyaretlerin önümüzdeki günlerde turizme çok olumlu yansıyacağını düşünüyoruz”

15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Başbakanlığın kamu çalışanlarının izinlerini ikinci bir emre kadar durdurması nedeniyle, tatillerini planlayan çok sayıda Türk misafirin izinlerini iptal etmesi turizm sektörünü etkiledi. Daha önce tatillerini planlayan çok sayıda memur izinlerini iptal ederken, tatilini devam ettiren çok sayıda kişi ise tatilini yarıda kesip işlerine geri döndü. Çok sayıda otelin doluluğu da bu nedenle düştü.

Başta Rusya olmak üzere güvenlik endişesini öne sürerek ülkemize gelmeyen yabancıların da buna eklenmesi ile doluluklarda görülen azalma turizmcileri düşündürmeye başladı. KEMİAD ( Kemer Turizmcileri ve İş Adamları Derneği ) Başkanı Özgür Kurga, Kamu çalışanlarının izinlerinin tekrar gözden geçirilmesini isterken, Rusya ile yaşanan son görüşmeler ve üst düzey ziyaretlerin önümüzdeki günlerde turizme çok olumlu yansıyacağını da söyledi.

KEMİAD ( Kemer Turizmcileri ve İş Adamları Derneği ) Başkanı Özgür Kurga yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Başbakanlığın kamu çalışanlarının izinlerini ikinci bir emre kadar durdurması nedeniyle tatillerini planlayan çok sayıda Türk misafirin izinlerini iptal etmesi turizm sektörünü etkiledi. Halen Kemer’de yer alan ve açık olan çok sayıda otelimizde 15 Temmuz sonrasında çok sayıda vatandaşımız tatillerini yarıda kesmiş ve gelmek için gün sayanlar ise tatillerini iptal etmişlerdir. Ülkemiz bu yaşanan darbe girişimi sonrası çok kısa zamanda toparlanmış birlik ve beraberlik içinde hedeflerine yürümektedir. Bu yıl turizmcimiz oldukça sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Geçtiğimiz yıl Rusya ile yaşanan Uçak düşürme hadisesi sonrası yaşanan krizden en büyük sıkıntıyı Kemer yaşamıştır. Halen ilçemiz bunun sıkıntılarını hissederek yaşamaktadır. Ancak Rusya ile gelinen son durum ise bizim umutlanmamızı sağlamaktadır. Rusya ile yaşanan son görüşmeler ve üst düzey ziyaretlerin önümüzdeki günlerde turizme çok olumlu yansıyacağını düşünmekteyiz. Bu arada Hükümetimizin kamu çalışanlarının izinlerini ikinci bir emre kadar durdurma kararını tekrar gözden geçirmesini rica ediyoruz. Eğer bu gerçekleşir ise kalan 2 aylık yüksek sezonda hem Türk misafirlerin yoğunluğu hem de düzelen Rusya-Türkiye ilişkileri sonrası Rusların bölgemize gelecek olmaları ile büyük bir hareketliliğin sağlanacağı kanaatindeyim. Söylediklerimizin ışığında önce vatan diyerek, isteğimizin gözden geçirilmesini rica ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle