Hoşgeldiniz  

Otomobilden atılarak öldürülen Hülya, gözyaşlarıyla uğurlandı

Semih Köken | 15 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ÖN OTOPSİYE GÖRE ÖLÜM NEDENİ ARAÇ ÇARPMASI

Antalya’da önceki gece sokak ortasında cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar’ın ön otopsisinde, araç çarpması sonucu öldüğü belirlendi. Seyyar’ın vücudunda kesici ya da delici alete ait bir ize rastlanmadı.

Bir bankada stajyer olarak çalışan Hülya Seyyar, Düdenbaşı Mahallesi 2303 Sokak’ta yerde ölü bulundu. Görgü tanıkları Hülya Seyyar’ın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında bir otomobile zorla bindirildiğini, sürekli çığlık atması üzerine otomobilden yola atıldığı, bu nedenle yaşamını yitirdiğini öne sürdü. Soruşturmayı bu yönde derinleştiren polis, ölümün ‘kaza’ sonucu olabileceğini de göz önünde bulundurarak bu olasılığı da değerlendirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, olay yerinde bulunan ayakkabılar, Hülya Seyyar’ın cesedinin duruş şekli ve aracın fren izlerine göre olayın trafk kazası olabileceğini, soruşturmanın bu yönde yürütüldüğünü kaydetti.

OTOPSİ ‘KAZA’ DEDİ

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan ön otopside, Hülya Seyyar’a araç çarptığı ve bu nedenle vücudunun birçok yerinde kırıklar oluştuğu belirlendi. Seyyar’ın vücudunda kesici ya da delici alete ait bir ize rastlanmadığı kaydedildi.

Çevredeki Mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Seyyar’a çarpan aracı tespit edip sürüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle