Hoşgeldiniz  

Oteli paylaşamadılar: 3 yaralı

Semih Köken | 14 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Oteli paylaşamadılar: 3 yaralı

(DHA) – ANTALYA’da bir otelin mülk sahipleri ve işletmecileri arasında çıkan kavgada, pompalı ve av tüfekleriyle açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi’nde Engin ve Ahmet Şimşek kardeşler, sahibi oldukları Şimşek Otel’i, İbrahim Yağmur’a kiraladı. Bir süre sonra taraflar arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle Şimşek kardeşler, İbrahim Yağmur’dan oteli tahliye etmesini istedi. Yağmur’un tahliye talebine direnmesi ve mülk sahiplerinin şikayeti üzerine otel kapatılarak mühürlendi.

İbrahim Yağmur’un mührü kırarak oteli tekrar açması üzerine, Şimşek kardeşler duruma itiraz etti. Taraflar arasında bu nedenle dün saat 23.00 sıralarında kavga çıktı. Olayın büyümesi üzerine Engin ve Ahmet Şimşek, yanlarında getirdikleri pompalı ve av tüfekleriyle ateş açtı. İbrahim Yağmur’un omzundan yaralandığı kavgada, 2 kişi de saçmaların isabet etmesi nedeniyle hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olayla ilgili Şimşek kardeşlerin yanı sıra, kavgaya karıştıkları tespit edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle