Hoşgeldiniz  

Önce operasyon sonra çift kale maç

Semih Köken | 17 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Önce operasyon sonra çift kale maç

ANTALYA’da polis, ‘Zeytinköy’ olarak bilinen uyuşturucu merkezi Yeşildere Mahallesi’ne operasyon düzenledi. Operasyon sonrası mahallenin çocukları ile yunus ve çevik kuvvet ekipleri, çift kale maç yaptı.

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi’ne yıllardır belirli periyotlarda operasyon düzenleyen polis çok sayıda şahsı gözaltına alırken, taşlı saldırıya da uğradı. Önceki gün de 500 polisin katıldığı helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bugün ise bir evde çalıntı bisiklet ve motosiklet bulunduğunu belirleyen polis, mahallelinin direnmesine rağmen bisiklet ve motosikletleri çekici yardımıyla otoparka götürdü.

Zaman zaman gerginliğin yaşandığı Yeşildere Mahallesi 1166 Sokak’ta destek ekip olarak, çevik kuvvet ve yunus timleri de görev aldı.

Polisler, mahalledeki çocuklarla bir süre şakalaştı. Sokakta top oynayan çocukların maç teklifini geri çevirmeyen ekipler, birlikte çift kale maç yaptı. Karşılaşma 2- 2 beraberlikle sonuçlandı. Aileler ise çocuklarının polislerle yaptığı maçı cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlik, çevik kuvvet ve yunus timlerinin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Çocuklar ilk kez polislerle top oynadıklarını belirterek, çok mutlu olduklarını kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle