Hoşgeldiniz  

Olaylar sonrası 35 gözaltı

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Gündem A- A+

Antalya Valisi Muammer Türker dün gece saatlerinde Alanya ve Manavgat’ta çıkan olaylar nedeniyle 35 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı. Vali Türker, “Burada yaşananlar bizim kabul edebileceğimiz, normal karşılayabileceğimiz olaylar değil” dedi.

**

Dağlıca’da şehit olan 16 askerden Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız’ın cenaze töreni için Manavgat’ta bulunan Vali Türker, tören sonrası Kaymakam Nazmi Günlü ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’la bölgede dün gece yaşanan olaylarla ilgili toplantı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Vali Türker, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye zor süreçlerden, zamanlardan geçiyor. Milletçe bizim aklı selimle hareket etmemiz gereken günler bunlar. Burada yaşananlar bizim kabul edebileceğimiz, normal karşılayabileceğimiz olaylar değil” diye konuştu.

ÇOLAKLI’DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ 4 GÖZALTI
Dün gece yaşanan olaylarla ilgili olarak Alanya’da 9, Manavgat’ta 22 ve Manavgat’ın Çolaklı bölgesinde meydana gelen cinayetle ilgili 4 kişinin gözaltına olduğunu belirten Vali Türker, Çolaklı’daki cinayetin nedeninin yapılan sorgular sonrası belli olacağını söyledi. Vali Türker, “Bundan da bir siyasi sonuç çıkarıp çatışmaya çekmek isteyen kesimlerin ekmeğine yağ sürmemek lazım” dedi. (DHA)

26fdf8c23e13be6adcdbc9b4d87f652f

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle