Hoşgeldiniz  

Odunpazarı’na Antalya’daki Fuarda Büyük İlgi

Semih Köken | 28 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Eskişehir Odunpazarı Belediyesinin katıldığı 7’nci Antalya City Expo Fuarı sona erdi. Fuarda Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Evlerinin maketlerinden oluşan özel stantla Eskişehir ve Odunpazarı‘nı başarılı bir şekilde tanıttı.

23-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda, Odunpazarı Belediyesinin standına vatandaşların dışında belediye başkanları da ilgi gösterdi. Odunpazarı Belediyesinin standını, Antalya City Expo Fuarına onur konuğu olarak katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Antalya KonyaaltıBelediye Başkanı Muhittin Böcek de ziyaret etti.

Belediye başkanları tarafından oldukça beğenilen Odunpazarı Belediyesinin standına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Özellikle tarihi Odunpazarı bölgesini anımsatan maket evlerin önünde bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi tarafından dağıtılan Eskişehir‘in meşhur met helvasının da tadına baktı. Stantta vatandaşlar adeta tarihin içerisinde yolculuk yaptıklarını belirten vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesinin cam ve ahşap festivallerinde üretilen eserler ve lüle taşı eserlerini inceledi.

4 gün boyunca süren fuarda Odunpazarı Belediyesinin standını yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi standında Tarihi Odunpazarı Evleri maketlerinin dışında cam, ahşap ve lületaşı eserleri tanıtıldı. Stantta ayrıca OdunpazarıBelediyesinin “Küçük Sanayi

Sitesi” dönüşümü ile ilgili fotoğraflar sergilenerek gelen misafirlere bilgi verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle