Hoşgeldiniz  

Nostaljik tramvay EXPO 2016’da

Semih Köken | 03 Mart 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem A- A+

Nostaljik tramvay EXPO 2016’da

KEPEZ Belediyesi tarafından Dokuma Fabrikası’nda sergilenmek üzere özel olarak yaptırılan İstanbul Taksim’deki nostaljik tramvayın replikası, EXPO 2016 fuarının sosyal medya hesabında tanıtıldı.
KEPEZ BELEDIYESI TARAFINDAN DOKUMA FABRIKASI'NDA SERGILENMEK UZERE OZEL OLARAK YAPTIRILAN ISTANBUL TAKSIM'DEKI NOSTALJIK TRAMVAYIN REPLIKASI, EXPO 2016 FUARININ SOSYAL MEDYA HESABINDA TANITILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

‘Nostaljik tramvayı bir de Antalya’da görmelisiniz’ notuyla EXPO 2016’nın resmi sosyal medya hesaplarından tanıtılan tramvay yoğun ilgi gördü. Türkçe ve İngilizce yapılan paylaşım takipçilerini, İstanbul’un simgesi olan tramvayı Antalya’da ziyaret etmeye davet etti. Fuarın 2016 yılında Antalya’ya milyonlarca turist getirmesi ön görülürken, sosyal medya hesaplarından takip eden binlerce kişi, tramvayı ziyaret etmek için Dokuma Park’a akın etti. Dünya’nın en önemli fuarı olarak kabul edilen ve Antalya’ya büyük prestij katacak olan EXPO 2016, Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini ziyaretçilere ile paylaştığı hesabında, görülmeye değer eserler arasında nostaljik tramvayı da ekledi. Nostaljik tramvay, tarihi Dokuma Fabrikası’nın ana girişinde idare binanın hemen yanında haftanın her günü ziyaret edilebiliyor.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle