Hoşgeldiniz  

Norveçliler Bayramlarını Başkan Gül ile Birlikte Kutladılar.

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Norveçliler Bayramlarını Başkan Gül ile Birlikte Kutladılar.

Kemer’de yerleşik yaşayan ve tatile gelen Norveçliler, 17 Mayıs Norveç Milli Bayramı dolayısıyla kutlamalara Atatürk Caddesi’nden başladı. Norveç ve Türk bayraklarıyla yürüyen yaklaşık 200 Norveçli, renkli görüntüler oluşturdu. Çınarlı Kavşağı’na kadar yürüyen Norveçlilere, çevredeki esnaf da alkışlarla destek verdi.

Norveçliler daha sonra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün bayram dolayısıyla verdiği kahvaltıya katıldı. ASPAVA Restoranda verilen kahvaltıya, Başkan Vekili Özcan Çelik, Başkan Yardımcıları Semih Top ve Nuray Minta, Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı’da katıldı. Kahvaltı öncesi restoran önünde milli marşlarını söyleyen Norveçlilere, Başkan Gül tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Norveçlilerin Kemer’in bir parçası olduğunu belirterek, Kemer’de yaşayan Norveçlilerin ilçedeki eksikleri belediyeye bildirerek katkı sağladığını söyledi. 9 Mayıs Rus Milli Kurtuluş Bayramı’nı uçak krizi nedeniyle kutlamadıklarını aktaran Başkan Gül, 24 Ağustos’ta da Ukraynalıların Zafer Bayramı’nı kutlayacaklarını anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle