Hoşgeldiniz  

Noel Partisi’nde ‘müdür korosu’ şarkı söyledi

Semih Köken | 27 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’nın Kemer İlçesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistlere yönelik Noel Partisi düzenlendi. Geceyi özel kılan ise oteldeki departman müdürlerinin kurduğu koronun turistler için şarkı söylemesi oldu.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDEKI 5 YILDIZLI BIR OTELDE KONAKLAYAN TURISTLERE YONELIK NOEL PARTISI DUZENLENDI. GECEYI OZEL KILAN ISE OTELDEKI DEPARTMAN MUDURLERININ KURDUGU KORONUN TURISTLER ICIN SARKI SOYLEMESI OLDU.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Kemer merkezdeki Crystal Deluxe Resort & SPA Otel’de tatil yapan turistler için Noel Partisi düzenlendi. Çoğunluğu Almanlardan oluşan tatilciler için Crystal Otel Kemer Koordinatörü Ali Zengin tarafından organize edilen Noel Partisi’ne departman müdürleri de katıldı. Ali Zengin’in yanı sıra, otelin genel müdürü Ali Osman İlhan ve diğer departman müdürlerinden oluşan koro, gecenin sürprizini yaptı. Sahneye çıkan ‘müdür korosu’ Almanca 4 farklı Noel şarkısı seslendirdi. Bazı turistler de koroya katılarak şarkılara eşlik etti. Müşterilerin büyük beğenisini kazanan etkinlik sonrası sahneye çıkan bir başka grup ise flüt, keman ve gitar eşliğinde klasik müzik dinletisi sundu.

’10 GÜNDÜR ÇALIŞIYORUZ’

Crystal Otel Kemer Koordinatörü Ali Zengin, müşterilerinin Noel’ini kutlarken, “Otelimiz yüzde 100 dolu. Ağırlıklı olarak da yabancılardan oluşuyor. Yaklaşık 10 gündür bütün departman müdürlerimizle beraber Avrupalı misafirlerimiz için önemli olan bu Noel akşamına iştirak etmek adına çalışıyoruz. Bir koro oluşturduk ve onların Noel’de söyledikleri ilahileri okuduk. Eminim onların kalbinde, gönüllerinde çok büyük bir fark yarattık” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle