Hoşgeldiniz  

Nişanlanacak ve Evlenecek Gençlere Müjde 

Semih Köken | 14 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Nişanlanacak ve Evlenecek Gençlere Müjde 

Kemer Belediyesi sosyal Belediyecilikte hız kesmeden çalışmaya devam ederken evlenecek ve nişanlanacak çiftlere, gelinlik ve nişanlığı ücretsiz olarak verecek. 

Büyüyen Kemer ile birlikte artan düğün hazırlıkları öncesi yeni yuva kurmaya hazırlanan çiftlere, Kemer Belediyesi’nden büyük bir müjde geldi. Bütçe nedeniyle sıkıntı yaşayan çiftlerin, evlilik ve nişanlıkları Kemer Belediyesi’nden gelecek. Birçoğu daha önce hiç giyilmemiş olan birbirinden güzel nişanlıklar ve bembeyaz gelinlikler genç kızlarla buluşacak. Antalya Sena Gelinlik ve Süreyya Moda Gelinlik tarafından Kemer Belediyesi’ne hediye edilen 45 ayrı model gelinlik ve 10 ayrı model nişanlık isteyen çiftlere belediye tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Evlenmek ve nişanlanmak isteyen çiftlerin en büyük sıkıntılarından biri de maddi olanaksızlar olduğunun vurgulayan Kemer Belediye Başkan Vekili Sedat Akan; yeni evlenen çiftlerimizin evlilik öncesi masrafları oldukça fazla oluyor. Nişanlık, gelinlik derken bu maliyetler binlerce lira daha artıyor. Durum böyle olunca, yardımlaşma ve dayanışma konusunda Kültür Müdürlüğümüz ve Sağlık Müdürlüğümüz elamanları Antalya ‘da bir firma ile çalışma içerisine girdi. Bize 45 gelinlik ve 10 nişanlık bağışladılar. Bi z de birbirinden güzel bu kıyafetleri genç kızlarımıza ücretsiz olarak kullandıracağız. Kemer Belediyesi Kuzdere Semt evinde sergiledik genç kızlarımız gelip kendileri seçecekler, kullandıktan sonra da geri getirecekler. Sena Gelinlik sahibi Rukiye Gülmez ve Süreyya Moda Gelinlik sahibi Süreyya Duman’a çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki yeni yuva kuracak çiftlerimize ufak da olsa Kemer belediyesi olarak bir katkı sağlamış oluruz. Dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle