Hoşgeldiniz  

Nadire Teyze yalnız değil

Semih Köken | 16 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Nadire Teyze yalnız değil

Kumluca’da çatısı bile olmayan bir evde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Nadire Soytürk’ün durumundan haberdar olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, konteynır ev ve eşya gönderdi.

Kumluca’nın Mavikent Mahallesi’nde, eşini 4 ay önce kaybeden, bakacak kimsesi olmadığı için başkasına ait çatısı olmayan harabe bir evde, hiçbir maddi geliri olmadan yaşama mücadelesi veren Nadire Soytürk’e Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yardım elini uzattı. Türel, zor şartlar altında yaşayan Soytürk’ün durumu hakkında bilgi alır almaz ilgili birimlere talimat vererek, yaşam koşullarının düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istedi. Hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Nadire Soytürk için konteynır ev ve eşya alımı gerçekleştirdi. Yalnız kadına ev ve eşyalarını Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Hizmet Birimi Şube Müdürü Abdülkadir Yavuzer ve Mavikent Mahalle Muhtarı birlikte teslim etti.

SICAK BİR YUVAYA KAVUŞTUM

Konteynır evi ve yeni eşyaları karşısında görünce şaşkına dönen büyük Nadire Soytürk, büyük mutluluk yaşadı. Soytürk,  “Evimin çatısı sağlam olmadığı için yağmur suyu ve soğuk içeri giriyordu. Kumluca Belediyesi daha önce çatının akmaması için naylon çekmişti. Zor şartlar altında rutubetli bir evde yaşıyordum. Durumumdan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel haberdar olmuş. Sağ olsun hemen bana yardım elini uzattı. Sıcak bir yuvaya kavuştum, Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle