Hoşgeldiniz  

Mustafa Gül; ben Kemer Belediye Başkan adayı’yım..

Semih Köken | 17 Mart 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm A- A+

Mustafa Gül; ben Kemer Belediye Başkan adayı’yım..

KİMSE SENARYO ÜRETMESİN BEN KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI’YIM..

Kemer’in efsane başkanı Mustafa Gül yılbaşında açtığı seçim ofisinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Turizm kenti olan Kemer’in iyi yönetilmediği birde üstüne  iki senedir pandemi koşullarının gelmesi  şimdi ise Rusya Ukrayna savaşının  düşündürücülüğünün eklenmesiyle tüm kemer halkının, esnafının tedirginliğine dikkat çekti.98 krizini iyi yöneterek göstermiş oldukları başarının devamının gelmesi adına var güçleriyle  çalışmalarına seçim ekibi ile devam ettiklerini dile getiren Gül; günde ortalama yirmi vatandaşın evini  ziyaret edip halihazırda ki ofisinde de kemer’ in değerlendirmesini yaptıklarını söyledi.

Ayrıca 19 ilçenin ilçe başkanları ve yeni seçilen başkanların pandemi dolayısıyla erteledikleri hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. Fakat yoğun çalışmalarının farklı yorumlara sebebiyet verdiğini söyleyen Gül; sayın Necati Topaloğlu’nun iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra tekrar belediye başkanlığına adaylık konulamadığını, bu saatten sonra benim Milletvekili adayı olacağımı ve bundan dolayı gezdiğimi söylediğine cevaben; ben Milletvekili adayı olmak istesem 1987 de bana teklif geldi,91 senesinde yine geldi ancak babamın hakkıdır diyerek yine kabul etmedim. Onun içindir ki benim Milletvekilliği  yada Kemer’in dışında hiçbir siyaset ile ilgili düşüncem yoktur kimse senaryo üretmesin “BEN KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI’YIM” dedi.

Sayın Necati Topaloğlu’nu alıp Ankara’ya  götürenlerin ilerleyen günlerde benim bu konularda ne denli haklı olduğumu ve sayın Genel Başkanımızdan nasıl bir tepki aldıklarını da göreceklerini söyledi.

Kemer’de turizm olmadan hiçbir şeyin olmayacağını dile getiren Gül; bizim eksikliğimizin doldurulamadığı zaten göz önünde biz hep beraber Kemer’i sevenler ile beraber Kemer’in geleceğini tekrar yaşamak ve yaşatmak isteyenlerle bu yola çıktık sonuna kadar da mücadelemizi vermeye ve bu esnada da tüm görsel ve yazılı basınında davetlerine memnuniyetle katılmaya devam edeceğiz diyerek tüm Kemer halkına desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum dedi..

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle