Hoşgeldiniz  

Muratpaşa, Konuksever’de iftar verdi

Semih Köken | 14 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Muratpaşa, Konuksever’de iftar verdi

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Konuksever Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca 20 noktada 56 mahallesi için kuracağı iftar sofralarının 18’incisi Konuksever Mahallesi’nde kuruldu. Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’un da katıldığı iftar programında Belediye Başkanı Ümit Uysal, beyaz önlük giyerek vatandaşlara yemek servisi yaptı. Sonrasında kendi iftar yemeğine sıraya girerek alan Başkan Uysal, hep birlikte edilen duaların ardından iftarını açtı.

YEREL YÖNETİMLERDE FARKLI BİR YAKLAŞIM

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada Muratpaşa’da temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra 21 bin kişiye ulaşan sosyal hizmet ürettiklerini belirterek, “‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’, ‘Altta kalanın canı çıkmasın’ anlayışı içinde komşularımızla dayanışma içinde olmaya gayret ediyoruz” dedi. Tüm bunlarla birlikte Muratpaşa’da dayanışma ağları kurmak için çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Muratpaşa Belediyesi, sizin belediyeniz sadece belediyecilik hizmetlerinde değil kardeşleşmede, komşulaşmada, adalette, eşitlikte, Turunç Masa üzerinden bütün hizmetleri dağıtmada Türkiye’de yükselen belediyelerdendir. Bu sizin sayenizde, sizin vergilerinizle, sizin maddi ve manevi desteğinizle oluyor.”

MAHALLE KAHVESİNDE SOHBET ETTİLER

Konuşmasının ardından Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç, Başkan Uysal’a hizmetlerinde teşekkür çiçeği takdim etti. İftarda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ise tüm Muratpaşa sakinlerinin Ramazan ayını kutladı. İftarın ardından Kaymakam Arısoy ve Başkan Uysal, mahalle sakinleriyle bir kahvede uzun süre sohbet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle