Hoşgeldiniz  

MUHTEŞEMDİNİZ ANTALYA‏

SEMİH KÖKEN | 16 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya haftasonu Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ağırladı. AK Parti Antalya Kadın Kolları’nın 4.olağan kongresine katılan Başbakan Davutoğlu hınca hınç dolu salonda Antalyalılara hitap etti. Başbakan Davutoğlu ardından 152 tesisin açılışı için gerçekleştirilen etkinliğe katılırken 40 bini geçkin Antalyalı alandaki yerini almıştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “Başbakanımızın havalimanından inişinden itibaren süren sevgi seli yollarda da devam etti. Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na sevgisini göstermek isteyen Antalyalılar gerek kongre salonumuzu gerekse açılışın yapılacağı alanı doldurdular. Kongre alanımızda deyim yerindeyse iğne atsanız yere düşmezken açılış alanında da 40 bini geçik Antalyalı yerini almıştı. Kongremize ve açılışımıza katılan tüm Antalyalılara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.15 ŞUBAT 2015 PAZAR - BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU ANTALYA (178)

Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olarak ilk kez Antalya’ya geldiğini hatırlatan İl Başkanı Sümer, “AK Parti olarak bugüne kadar oyumuzu arttırdık. Haftasonu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na olan ilgi 7 Haziran seçimlerindeki sonucun da bir habercisi gibiydi. 7 Haziran’da milletimizin de desteği ile AK Parti başarılarına bir yenisini daha ekleyecektir. Antalya olarak bizler de bu başarıya en yüksek seviyede desteğimizi koyacağız. Kongre salonunu dolduranlar dosta güven rakiplerimize korku salmışır. Bu vesile ile birkez daha tüm Antalyalılara teşekkür ediyor ‘Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla devam’ diyorum. Muhteşemdiniz Antalya ” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle