Hoşgeldiniz  

Muhtarlardan Başkan Genç’e ziyaret

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Muhtarlardan Başkan Genç’e ziyaret

TÜRKİYE Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret ederek üye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
TURKIYE MUHTARLAR DERNEGI ANTALYA SUBE BASKANI VE TURKIYE MUHTARLAR FEDERASYONU ANTALYA TEMSILCISI MUSTAFA YILMAZ, DOSEMEALTI BELEDIYE BASKANI TURGAY GENC'I MAKAMINDA ZIYARET EDEREK UYE CALISMALARI HAKKINDA BILGI VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya’nın 19 ilçesinde toplam 909 mahalle bulunduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, örgütlenme çalışmalarını tamamlamak için yoğun şekilde çalıştıklarını, bu kapsamda muhtarlarla birlikte belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini ifade etti.
Döşemealtı’nda yapılan çalışmaları da takip ettiklerini belirten Yılmaz, “Belediye Başkanı Turgay Genç’in mimar olması, geçmişte Büyükşehir Belediyesi’nde İmar Komisyonu Başkanlığı yapması Döşemealtı’na hizmet noktasında büyük bir kazanımdır” dedi.
Başkan Yılmaz’ın yanı sıra ziyarete katılan Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Serik Muhtarlar Derneği üyeleri ile Döşemealtı muhtarlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu bildiren Belediye Başkanı Turgay Genç, “Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe sınırlarımız genişledi ve mahalle sayımız 32’ye yükseldi. Tüm mahalle muhtarlarımızla iletişim halindeyiz. Onların istek ve şikayetleri çalışmalarımız da bizlere yol gösteriyor” dedi.
Başkan Genç, ziyaretin ardından muhtarlara satranç takımı hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle