Hoşgeldiniz  

Müdürler Rhodiapolis’i gezdi

Semih Köken | 09 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Müdürler Rhodiapolis’i gezdi

ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde seminere katılan milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri Rhodiapolis Antik Kenti’ni gezdi.
ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESI'NDE SEMINERE KATILAN MILLI EGITIM MUDUR YARDIMCILARI VE SUBE MUDURLERI RHODIAPOLIS ANTIK KENTI'NI GEZDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)
Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Takım Çalışması ve Kalite Teknikleri Semineri için gelen 81 ilin milli eğitim il müdür yardımcısı ve şube müdürleri Rhodiapolis Antik Kenti’ni gezdi. Konuk heyete antik kenti gezdiren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, aynı zamanda rehberlik de yaptı.

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Yunus Yağmur, “Seminere katılan ekibimiz öğleden sonra boş kalıyor. Bu boş zamanı da yörenin tarihi, turistik ve coğrafi güzelliklerini gezerek dolduruyoruz. Bugün Kumluca’nın dinlenme tesislerini, hayvanat bahçesini gördük. Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya, Rhodiapolis Antik Kenti’ni gezdirdi. Başkanım olmasaydı antik kenti gezip taş yığınlarını gördük diyecektik. Ama başkanımız rehberlere taş çıkartacak şekilde anlattı. Antik kent hakkında en güzel bilgileri can alıcı yönleriyle kendi üslubuyla anlattı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle