Hoşgeldiniz  

Moskova’da Kemer farkı

Semih Köken | 18 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Moskova’da Kemer farkı

 

Rusların Türkiye’de en çok tercih ettiği tatil bölgesi olan Kemer, Moskova’da düzenlenen Büyük Türkiye Festivali’nde farkını ortaya koydu. Festivalde Kemer standı ziyaretçilerle doldu taştı.

Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED’in koordinasyonunda; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Turist Rehberleri Birliği (TUREB) ve Rus-Türk İşadamları Birliği (RTİB) tarafından desteklenen Büyük Türkiye Festivali ziyaretçi akınına uğrarken Kemer standı da yoğun ilgi görüyor.

 

AKIN AKIN VAR AKIN

Moskova merkezde yer alan Krasnaya Presnya Parkı’ndaki 165 dönümlük alanda 16-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen festivalin ilk günündeki ziyaretçi sayısı yağışlı havaya rağmen 20 bini bulurken, ikinci gününde 70 bin Rus parkta kurulan stantları gezdi. Son günü de 50 binden fazla kişinin ziyaretçi ettiği Büyük Türkiye Festivali’ne katılan Rusların büyük bir çoğunluğu Kemer standına özel bir ilgi gösterdi.  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Meclis Üyesi Semih Top ve birim müdürlerinin görev aldığı standa akın eden Ruslar Kemer’deki tatil seçenekleri hakkında bilgi alıyor.

PROTOKOLDEN ZİYARET

 Türkiye Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve turizmciler de Kemer standını ziyaret ederek bilgi aldılar.  Bu arada Festivalin Rus Organizatörü Olga Besova’ya da teşekkür plaketi verildi.

HEDEFİMİZE ÇOK YAKINIZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bizim adeta kapı komşumuz haline gelen Moskova’daki festivalde Kemerimiz yine farkını ortaya koydu. Burada yapılan tanıtımlar, ilçemize gelecek turist sayısında önemli bir artış sağlayacaktır. Bu yıl Kemer için belirlediğimiz 1,5 milyon Rus turist hedefini yakalayacağımıza olan inancımız bir kat daha arttı. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle