Hoşgeldiniz  

Moldova’dan müjde var

Semih Köken | 07 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Moldova’dan müjde var

Başkan Mustafa Gül öncülüğünde Kemer turizmini layık olduğu yere ulaştırmak için çalışan Kemer Belediyesi, Moldova Kişinev Fuarı’nda da stant açtı. Fuardan turizm adına müjdeli haberler geldi.

Geçen yıl turizmde büyük kayıp yaşayan Kemer ilçesi bu yıl yaraları sarmak ve yeni bir turist rekoruna ulaşmak için her fırsatı değerlendiriyor. Şu ana kadar Türkiye’de ve dış ülkelerde düzenlenen hiçbir turizm fuarını kaçırmayan Kemer Belediyesi, 6-9 Nisan’da gerçekleştirilen 22. Moldova Kişinev Turizm Fuarı’nda da yerini aldı.

HER ŞEY KEMER İÇİN

Fuarın açılışını gerçekleştiren Moldova Devlet Turizm Ajansı Genel Müdürü Stanislav Rusu daha sonra Kemer Belediyesi standını ziyaret etti. Kemer Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Stanislav Rusu’ya, Başkan Mustafa Gül adına teşekkür plaketi takdim etti. Fuarda sezon adına çok olumlu sinyaller aldıklarını kaydeden Yüksel, “İlçemizi Moldova’da en etkili şekilde tanıtmak için çalışıyoruz. Her şey Kemer için” dedi.

 REZERVASYON MÜJDESİ               

Ayrıca Türkiye standını ziyaret eden Moldova Büyükelçilik Müsteşarı Erdoğan Odabaş ve Kiev Tanıtım Ataşesi Berat Yıldız ile 2017 turizm sezonu ile ilgili görüşmeler yapıldı. Ardından heyet ile birlikte diğer bölümde bulunan seyahat acenteleri ziyaret edildi.

Acente yetkilileri ile yapılan görüşmelerde Moldova’nın tatil rezervasyonlarında Türkiye’nin yüzde 38 ile birinci sırada olduğu öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle