Hoşgeldiniz  

MMA Dünya Şampiyonası Kemer’de

SEMİH KÖKEN | 18 Ocak 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

MMA Dünya Şampiyonası Kemer’de

Federasyon Başkanı Arık Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti
22-26 Mart 2017 tarihleri arasında Kemer’de yapılacak olan MMA Dünya Şampiyonası hazırlık çalışmaları için Kemer’e gelen MMA Federasyon Başkanı Ali Arık ve Başkan Yardımcısı Ali Hazer Deniz, Başkan Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, Kemer’de yapılacak olan MMA Dünya şampiyonası hakkında Başkan Mustafa Gül’ü bilgilendiren Federasyon Başkanı Arık, şampiyona hakkında çeşitli bilgiler verdi. Ziyarette Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel de hazır bulundu.
Federasyon Başkanı Arık yaptığı açıklamada; 22-26 Mart 2017 tarihleri arasında Kemer’de yapılacak olan MMA Dünya Şampiyonasına 30 ülkeden yaklaşık 750 veya Bin sporcunun katılması bekleniyor. Dedi
MMA Sporu hakkında bilgi d veren Arık; “Karışık Dövüş Sanatları” diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş savunma mücadele ve atak teknikleri içeren, tam temas mücadele ve savunma sporudur. Her yaşta herkesin yapabileceği bir branş olan MMA branşında başarılı olmak için yoğun ve yüksek tempolu antrenmanlara vücudumuzu hazırlamamız gerekir. Yüksek efor ve yağ yakımı sayesinde her yaşta ve her kesimden tercih ettiği bir branştır. Amatör anlamda sporcu sayısında ülkemizde her geçen gün büyümekte olan bir spor branşıdır. Dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Gül; Mart ayında böyle önemli bir Dünya şampiyonasının Kemer’de yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Federasyon Başkanı Arık’a teşekkür etti. Dünya Şampiyonasında Türk Milli takımına başarılar dilerken, gelen misafirlerin de ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle