Hoşgeldiniz  

Miss Eurasia’da Rus temsilci olmayacak

Semih Köken | 24 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

ANTALYA’da 5 yıl üst üste düzenlenen Miss Euarisa Güzellik Yarışması’nda bu yıl Rusya ve Rusya’ya bağlı federal bölgelerden yarışmacı katılmayacak.

Merkezi Antalya’da bulunan F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan tarafından düzenlenen, 35 ülkeden 35 finalistin jüri karşısına çıktığı yarışma organizasyonuna davet edilecek ülkelerin kraliçe adayları için davetiyeler hazırlanmaya başlandı. Yaz sezonunda yapılması planlanan yarışma için 35 ülkeye davetiye gönderilecek.
ANTALYA'DA 5 YIL UST USTE DUZENLENEN MISS EUARISA GUZELLIK YARISMASI'NDA BU YIL RUSYA VE RUSYA'YA BAGLI FEDERAL BOLGELERDEN YARISMACI KATILMAYACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Miss Eurasia Güzellik Yarışması’na her yıl Rusya Federasyonu’na bağlı federal bölgelerden yarışmacı davet ettiklerini belirten Fevziye Çalışkan, kriz nedeniyle bu yıl davetiye göndermeyeceklerini açıkladı. Moskova başta olmak üzere, Novosibirsk, Yekaterinburg, Pyatigorsk ile Simferopol’dan yarışmacı kabul ettiklerini vurgulayan Çalışkan, “Davetiyeleri göndersek bile gelip gelmeyecekleri konusunda emin olamayacağız. Organizasyonun sürekliliğini tehlikeye düşürmek istemediğimiz için bu yıl Rusya ve federal bölgelerine ayırdığımız kontenjanı başka ülkelere kaydırma kararı aldık. Yine organizasyonda 35 ülkenin finalisti yarışacak” diye konuştu.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle