Hoşgeldiniz  

Minikler, Şampiyonluk Kupası ile Döndü‏

SEMİH KÖKEN | 05 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer Basketbol Spor Kulübünün Şampiyon Minikleri birincilik kupasını Kemer’e getirdi. Kemerin Basketbol Takımı (Kemer Basketbol Kulübü Minikleri) katıldığı ilk turnuvada büyük bir başarıya imza attı.

Limak Limra Otelde Akdeniz Spor Organizasyonunun düzenlediği Uluslarası Basketbol Turnuvasında şampiyonluk ipini göğüsledi. Sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan takımın oyuncu ve teknik ekibi, kupayı Kemer’e getirdi. Oyuncu ve teknik ekibi tek tek kutlayan Veliler Kemer Basketbol Kulübü Minikleri ve Koçları Önder Gün’e başarıdan dolayı teşekkür etti.

Kemer Basketbol Kulübü Başkanı ve Takımın başarılı Koç’u Önder Gün; basketbol takımının katıldığı ilk organizasyonda şampiyon olmasının önemli bir başarı olduğunu vurguladı. İlk kupanın manevi değerine dikkat çeken Gün, Bu başarı bize daha büyük hedefleri yakalayacağımızı gösterdi. Bu potansiyeliniz var. Bir sonraki turnuvalarda da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyoruz dedi.

Sportif alandaki başarıların Kemer ve bölgenin negatif algısını pozitife çevireceğine inandığını belirten Gün; Başarılarının her geçen gün daha da ileriye gideceğini söyledi. Şampiyon miniklerin madalyalarını velileri takarken, şampiyonluk pastasını velileri ile birlikte keserek güzel bir görüntü sergilediler. GetAttachment (1) GetAttachment (2) GetAttachment (3) GetAttachment (4) GetAttachment (5) GetAttachment

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle