Hoşgeldiniz  

MİNİK GÜREŞÇİYE BAŞKAN GÜL SAHİP ÇIKTI

Semih Köken | 15 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

MİNİK GÜREŞÇİYE BAŞKAN GÜL SAHİP ÇIKTI

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin ikinci gününde, kot pantolonuyla katıldığı müsabakalarda 4. tura kadar yükselen minik güreşçi, blucininin paçasını rakibine kaptırınca yenilmekten kurtulamadı.Güreşin ardından gözyaşlarını tutamayan Abdullah Duman’ı, “Efsane” lakaplı eski başpehlivan Ahmet Taşçı ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül teselli etti

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, çocuk, şort ve açık hava

Minik-1 boyda yapılan güreşlerde, kispet alamadığı için kot pantolonuyla güreşlere katılan, blucini düşmesin diye belini de iple bağlayan Abdullah Duman dün üç rakibini yenerek 4. tura yükselmişti.

Bugün çekilen kuranın ardından peşrev çektikten sonra kol bağlayıp rakibiyle güreşe tutuşan Duman, kot pantolonunun paçasını rakibine kaptırınca mağlup oldu.

Güreşin ardından gözyaşlarını tutamayan Abdullah Duman’ı, “Efsane” lakaplı eski başpehlivan Ahmet Taşçı ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül teselli etti.

Minik pehlivana kispet alması için 300 lira veren Kemer Belediye Başkanı Gül, minik pehlivana güreş hayatı boyunca her yıl kispet alacaklarını, gerekirse minik güreşçiyi kulüplerine alacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle