Hoşgeldiniz  

Minik Basketçiler de Madalyalarını Aldılar

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Minik Basketçiler de Madalyalarını Aldılar

Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye genelinde birçok ünlü Basketbol takımlarının yıldız ve miniklerinin katıldığı Kemer Cup 2016 Basketbol Turnuvası minik basketçilerin maçları ile sona erdi.
Turnuvaya katılan minik basketçilere, madalya ve plaketlerini ise Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, Başkan Yardımcısı Semih Top ve Kültür Müdürü Hasan Canlı takdim etti.
Kemer Belediyesine Katkılarından dolayı EOP Organizatörü Erkan Oğuz Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven Başkan Mustafa Gül’e iletilmek üzere bir plaket takdim etti. 
12 Minik takımın katıldığı ve Kemer’in Göynük mahallesinde yer alan Göynük Atatürk Kapalı Spor Salonunda sona eren Kemer Cup 2016 Basketbol Turnuvasının kapanış törenine Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven ve Başkan Yardımcısı Semih Top katıldı. 1-4 Şubat tarihleri arasında Minik Basket takımlarının mücadele ettiği turnuvaya katılan takımların antrenörleri ile basketçilerine de katılım madalyası verildi.
EOP Sport Akademi Organizasyon sahibi Erkan Oğuz; katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve Kemer Belediyesine teşekkür etti. 
Turnuva madalya törenin ardından toplu hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.3 2

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle