Hoşgeldiniz  

Milli Karatecilerimiz Başkanı Makamında Ziyaret Etti

Semih Köken | 27 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Milli Karatecilerimiz Başkanı Makamında Ziyaret Etti

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate şampiyonasında Milli Takım temsil eden ve 2 Altın birde bronz madalya kazanan Kemerli Karateciler ve Milli Takım Hocası Emin Akar Başkan Gül’ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Türkiye Karate Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Kemer Akar Spor Kulübü sporcularından Milli Takımda yer alan Yıldızlar 37 Kg. Müşerref Özcan Altın, Yıldızlar +45 Kg Damla Gün Altın madalya ve Yıldızlar 40 Kg. Merabi Surmandize ise Bronz madalya kazanmışlardı.
Şampiyona hakkında Başkan Gül’e bilgi veren Akar Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Emin Akar; sporcularının başarılarının yanı sıra, böyle bir şampiyonada Milli Takım adına yarışan Kemerli karatecilerin ileriki yıllarda Avrupa şampiyonalarında başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Kulübe ve sporculara desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Gül’e de teşekkür eden Emin Akar, “Destek sizden başarı bizden” diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül, madalyalı sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Kemer Belediyesi olarak başarılı sporculara desteklerimiz her zaman devam edecektir diyen Başkan Gül; gençlere nasihat etmeyi de ihmal etmedi.
Ziyaret katılan velilerde başkan Gül’e katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle