Hoşgeldiniz  

Milletvekilleri EXPO 2016’yı gezdi

Semih Köken | 08 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Milletvekilleri EXPO 2016’yı gezdi

TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneğince düzenlenen Parlamentolararası Futbol Turnuvası’na katılmak üzere Antalya’da bulunan milletvekilleri, EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezdi.

EXPO 2016 Antalya sergi alanı gezmek üzere gelen milletvekillerini VIP Binasında EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül karşıladı. EXPO hakkında kısa bilgiler veren Şengül, daha sonra milletvekillerine alanı gezdirdi.

Çin ve Nepal bahçelerini gezen milletvekilleri, Katar pavilyonunda ise bir süre dinlendi. Milletvekillerine burada hurma ve Katar çayı ikram edildi. Parlamentolararası Futbol Turnuvası’nda Türkiye ve Ukrayna arasında oynanan karşılaşmada sahaya TBMM takımının kaptanı olarak çıkan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, milletvekili arkadaşları adına yaptığı açıklamada, EXPO 2016 Antalya’nın dünyadaki en yüksek katılımlı ikinci EXPO olduğuna dikkat çekerek, ziyaretçi sayısı açısından da bu başarının yakalanması için gayret göstereceklerini söyledi. Özçelik, EXPO 2016’nın Türkiye’nin dış dünyadaki görüntüsü açısından son derece önem arz ettiğine dikkat çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle