Hoşgeldiniz  

Milletvekili Köse: Vatandaş kendi iradesine sahip çıktı

Semih Köken | 02 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Milletvekili Köse: Vatandaş kendi iradesine sahip çıktı

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, 15 Temmuz gecesi vatandaşın demokrasi ve kendi iradesine sahip çıktığını söyledi.

Manavgat’ta 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti dün de devam etti. Akşam Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan bölge halkına Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de katıldı. Meydanda Kuran okunması ve İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın duasıyla başlayan etkinlikte Milletvekili Köse konuşma yaptı. Darbe gecesi Kumluca’da olduklarını ve olayı haber alır almaz Antalya’daki parti binasına, oradan da Cumhuriyet Meydanı’na geldiklerini söyleyen Milletvekili Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine binlerce kişinin meydanlarda toplandığını hatırlattı.

Vatandaşın demokrasi ve kendi iradesine sahip çıktığını vurgulayan Milletvekili Köse, 15 Temmuz gecesi Türk milletinin demokrasiden ayrılmayacağının anlaşıldığını kaydetti. Milletvekili Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan haber gelmediği sürece meydanları terk etmeyeceklerini de aktardı.

Manavgat’taki demokrasi nöbetine katılan işitme engelliler de darbe girişimine tepki gösterdi.

MANAVGAT'TA 15 TEMMUZ DARBE GIRISIMININ ARDINDAN BASLATILAN DEMOKRASI NOBETI DUN DE DEVAM ETTI. AK PARTI ANTALYA MILLETVEKILI MUSTAFA KOSE, 15 TEMMUZ GECESI VATANDASIN DEMOKRASI VE KENDI IRADESINE SAHIP CIKTIGINI SOYLEDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle