Hoşgeldiniz  

Milletvekili Enç’ten mahalle ziyaretleri

Semih Köken | 02 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Milletvekili Enç’ten mahalle ziyaretleri

AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Serik’e bağlı bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşla görüştü.

 

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Serik’e bağlı Kırbaş, Kozan, Gökveliler, Dorumlar, Akçapınar ve Töngüşlü mahallelerini ziyaret etti. Milletvekili Enç’e Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Antalya Büyükşehir Serik Koordinatörü Ramazan Etli de eşlik etti.

 

Töngüşlü’deki ziyaretinde vatandaşa seslenen Milletvekili Enç, meclis tatile girdikten sonra Cumhurbaşkanı ve Başbakanın talimatlarıyla seçim bölgelerini ziyarete çıktıklarını söyledi. Enç, “Kırbaş’tan başladık çalışmamıza. Serik’te biliyorsunuz 47 mahalle var. İnşallah bu 2 aylık süreçte bu mahallenin hepsine giderek ziyaretlerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Ne yapıyoruz gittiğimiz yerlerde önce genel bir değerlendirme yapıyoruz ardından da sizleri dinliyoruz. Dertlerinizi dinleyip isteklerininiz yerine getirilip getirilmediğini takip ediyoruz. Seçimden seçime gelen bir milletvekili ve belediye başkanı profilinden çok halkın içinde olan profil için çabalıyoruz” dedi.

 

Milletvekili Enç’in konuşmasının ardından karayolları tarafından yapılan yol çalışmaları hakkında istek ve önerilerini dile getiren mahalle sakinleri, yol çalışması kapsamında kaldırım yapılmasının faydalı olacağını, bunun yayalar ve öğrenciler için gerekli olduğunu aktardı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle