Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ TARKAN AKILLI HALK OTOBÜSÜNDE OY İSTEDİ

SEMİH KÖKEN | 25 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Alperen Erol, seçim çalışmaları kapsamında belediye otobüsüne binerek vatandaşların dertlerini dinledi ve MHP’ye oy istedi.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayları, il teşkilatının koordinasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konyaaltı’nda seçim çalışmalarına devam MHP milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Alperen Erol, toplum taşıma araçlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Konyaaltı’nda Halk otobüsüne binen Tarkan Akıllı ve Alperen Erol, vatandaşların dertlerini dinledi ve MHP’ye oy vermelerini istedi.

GİRMEDİĞİMİZ EV KALMAYACAK

Seçim çalışmaları için mutlaka bir toplantı yada ziyaretlerin olamayacağını, insanların olduğu her yerde seçim çalışması yapılabileceğini dile getiren Tarkan Akıllı, “MHP olarak her sahada makul ölçüler çerçevesinde ve vatandaşları rahatsız etmeden seçim çalışması yapıyoruz. Daha önce ifade ettiğimiz gibi, 7 Haziran’a kadar girmediğimiz mahalle, cadde, sokak ve ev kalmayacak. Vefakar ve cefakar vatandaşlarımıza mutlaka ulaşacağız” dedi.

Antalya’nın Türkiye’nin nüfusu en hızlı artan il olduğunu kaydeden Tarkan Akıllı, “Antalya’da Büyükşehir Belediyesi AK Parti’nin yönetiminde. Hala Antalya’nın ulaşım master planı hazırlanmadı. Büyükşehir Yasası’nı bir kurtarıcı gibi sunmalarına rağmen ilçelerden Antalya’ya bir kişi 40 liraya gelip gidiyor. Böyle bir ulaşım ve toplu taşıma anlayışı olamaz. Bu Antalyalılara yapılan bir zulümdür” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle